Ingatlanfejlesztés Budapesten

A budapesti városfejlesztés a város gazdaságának meghatározó összetevője.

A kilencvenes években a budapesti ingatlanok, amelyek 1989-ig döntően állami tulajdonban voltak, 90%-ban magánkézbe kerültek. Ennek következtében a kereskedelem, a szállodaipar és a lakáspiac dinamikus fejlődésnek indult, a fejlődés azóta is optimális ritmusban tart, a folyamat visszafordíthatatlan.

Bevásárlóközpontok, irodaházak és lakóparkok épülnek, elavult és bezárt ipari területek rekonstrukciója és épületek felújítása zajlik, bővítik a repülőteret, növekszik a szállodai kínálat, javul az úthálózat, aktív a várostervezés – ezek és hasonló folyamatok határozzák meg a város életét.

Az ingatlanszektor számára ideális a helyzet, hogy éljen a Budapest által kínált lehetőségekkel.

Itt kell megemlíteni azt a kiemelt stratégiai helyzetet, amit Magyarország és mindenekelőtt Budapest élvez Európában.

A város, közép-európai fekvéséből adódóan, a Kelet és Nyugat közötti közlekedési hálózatok csomópontja. Logisztikai központok, egységes közös piaccal rendelkező cégek és vállalatok betelepülése, nemzetközi igazgatási központ, vásárváros és kongresszusi központ: ezekből az elemekből áll össze Budapest nem is olyan távoli jövőjének víziója.


Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió