Tisztelt Beruházók és Ingatlanfejlesztők!

A H1 INVESTMENT komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik mind a piacelemzés, mind pedig az ingatlanfejlesztés területén. A magyar piacot Európa egyik legígéretesebb piacának tekintjük, mind a jogbiztonság, a társadalmi és gazdasági stabilitás, mind pedig a fejlesztési lehetőségek sokszínűsége miatt.

Magyarország és Spanyolország között csupán három óra az út repülővel, és Magyarország elhelyezkedése kulcsfontosságú a spanyol beruházások szempontjából, hiszen Európa középpontjában található, és hét országgal is határos. A magyar lakosság magas iskolázottsági színvonala a felsőoktatás, csakúgy, mint a szakképzés tekintetében kétségkívül meghatározó lesz a magyar gazdaság alakulását illetően az elkövetkezendő években.

Hiszünk abban, hogy van helyünk a rugalmas, egyszersmind biztonságos magyar piacon. Hazánkban, Európában, itt, az Európai Uniónkban kulcsszerepet betöltő Magyarországon.

 targyalo  varohelyiseg


Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió